Top 5 Ituaiga O Palasitika Oloa Faia I Saina.

Pe o le 2022, poʻo le 2018 ina ua tusia muamua lenei vaega, o loʻo tumau pea le mea moni -mea palasitikao lo'o avea pea le gaosiga o se vaega taua o le lalolagi pisinisi tusa lava po'o fea le itu e liliu ai le tamaoaiga o le lalolagi.O le tau na iai se aafiaga i oloa palasitika o loo aumai mai Saina ae a silasila i le tamaoaiga o le lalolagi, o loo avea pea Saina ma nofoaga autu o gaosiga mo ituaiga uma o oloa.E ui lava i le Covid ma le le mautonu o faiga faaupufai, e tusa ai ma le Time Magazine, o le faʻasili o fefaʻatauaʻiga na siʻitia i le $ 676.4 piliona tala Amerika i le 2021 a o latou faʻatau atu i fafo na siʻitia i le 29.9%.Lalo o le pito i luga 5 ituaiga o oloa palasitika o loʻo faia nei i Saina.

Vaega komepiuta

O le faigofie o le mauaina o faʻamatalaga e mafua ona o le natura masani o masini komepiuta a le tagata lava ia.O Saina e gaosia se pasene tele o palasitika lea e gaosia ai komepiuta.Mo se faʻataʻitaʻiga Lenovo, o se kamupani gaosi masini komepiuta e tele atunuu, e faʻavae i Saina.O le mekasini komepiuta na fa'amauina le numera tasi a Lenovo i le aofa'i na'o le fa'asolo ese o HP ma Dell.O oloa auina atu i fafo o vaega komepiuta a Saina e sili atu i le $142 piliona lea e toetoe lava 41% o le aofaʻi o le lalolagi.

Vaega Telefoni

Ua pa le pisinisi telefoni feaveai.E te iloa se tasi e le o aveina se telefoni fe'avea'i? Fa'afetai i le toe fa'afo'i mai ia Covid, ma e ui i le le lava o tupe meataalo, ae o oloa auina atu i fafo i le 2021 na siitia i le $3.3 trillion US tala .

Seevae

E iai le mafua'aga lelei o Adidas, Nike, ma nisi o kamupani seevae pito i luga o le lalolagi o loʻo faia le tele o latou gaosiga i Saina.I le tausaga na tea nei, na lafo ai e Saina le silia ma le $21.5 piliona i oloa palasitika ma seevae paʻu ma o se siitaga e toetoe lava tasi le pasene mai le tausaga talu ai.O le mea lea, o vaega palasitika mo seevae e tumau pea o se tasi o oloa pito i luga na faia i Saina.

Ieila-e iai ie

O Saina e gaosia se pasene tele o ie.O Saina e tulaga #1 i oloa e auina atu i fafo, e tusa ma le 42% o le maketi.E tusa ai ma le Faalapotopotoga o Fefa'ataua'iga a le Lalolagi (WTO) e silia ma le $160 piliona tala e auina atu e Saina i palasitika ma isi ie i tausaga taitasi.

FAAMANATU: O le fa'amamafa o le gaosiga o Saina o lo'o faasolosolo malie lava ona fa'agasolo mai ie i'e i le pito maualuga, oloa fa'atekonolosi fa'atekonolosi.O lea tulaga ua i'u ai i se fa'aitiitiga la'ititi o tagata faigaluega tomai mo le pisinisi palasitika/'ie.

Meataalo

O Saina o le pusa meataalo a le lalolagi.I le tausaga na tea nei, na maua ai e lana pisinisi meataalo meataalo i luga atu o le $10 piliona ma o se siitaga e 5.3% mai le tausaga talu ai.O aiga o Saina o loʻo vaʻaia le faʻatupulaia o tupe maua ma o loʻo i ai nei ni tupe faʻapitoa e faʻaalu ai le faʻateleina o manaʻoga i totonu o le atunuʻu.O lo'o fa'afaigaluegaina e le alamanuia le silia ma le 600,000 tagata i le silia ma le 7,100 pisinisi.O Saina o lo'o gaosia nei le silia ma le 70% o meataalo palasitika a le lalolagi.

O Saina o lo'o tumau pea le nofoaga autu o gaosiga o oloa palasitika a le lalolagi

E ui i le faʻagesegese o le faʻatupulaia o tagata faigaluega faʻapea foʻi ma tau talu ai nei, o Saina e tumau pea le filifiliga mautu mo kamupani Amerika.E tolu mafua'aga autu e mafua ai:

1. Lelei auaunaga ma atina'e
2.Efficient gaosiga gafatia
3. Fa'ateleina le gaosiga e aunoa ma le fa'afaigaluegaina o tupe faavae


Taimi meli: Tes-09-2022